Terms & Privacy Policy

Generelle oplysninger

Limitless Reality ApS Frederiksgade 33

8000 Aarhus C

CVR nr.: 38205544

Telefon: 31999911

Email: kontakt@vrlimitless.dk

Priser

Hos Limitless Reality ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser.

Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte ’varer’/ydelser.

Betaling

Limitless Reality ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Gavekort købes online og knyttes til din booking profil straks efter købet.

Fortrydelsesret / reusion

Der er ikke returret / fortrydelsesret på fysiske gavekort købt i en af Limitless’ butikker.

Ved refundering af digitale / elektroniske gavekort, opkræves der et administrationsgebyr på 20% af gavekortest beløb.

Elektroniske gavekort kan ikke refunderes efter udløb – 1 år efter køb.

Perioden regnes fra den dag;

– Transaktionen er gået igennem

Anden form for returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@vrlimitless.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres.

Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores

opfyldelse af refusionen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Fysiske gavekort / gavekort købt i butik

– Spil / oplevelses pakker købt i Limitless

– Drikkevarer mm. købt i butik

Afbestilling af booket tid

– Afbestilling af alm. bookede pakker skal ske pr. Mail eller telefonisk senest 4 timer før bookingen afholdes.

– Afbestilling af arrangementer som er booket enten telefonisk eller pr. Mail skal ske senest 24 timer før.

– Ved for sen afbestilling opkræves hele beløbet, som en faktura tilsendt den ansvarlige ifbm. Bookingen.

Kontaktoplysninger til evt. Afbestilling:

Mail: Kontakt@vrlimitles.dk

Tlf: +45 3199 9911

Tøj og andre personlige ejendele medbringes på eget ansvar

Limitless Reality ApS frasiger sig alt ansvar m.h.t. tøj og andre personlige genstande der bliver beskadiget ifbm. besøg i vores Virtual Reality caféer.

Vi anbefaler at bruge tøj der ikke er sart og ikke hænger i velcro.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@vrlimitless.dk

Persondatapolitik hos Limitless Reality ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata,

hvis det er relevant for din aktivitet hos Limitless Reality ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant

for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe, modtage og/eller tilmelde et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne

gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at indsamle data om din adfærd på vores hjemmeside, etc.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse/leveringsadresse, postnummer, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Vi kan til hver en tid bede dig om at oplyse div. Informationer, hvis du fremadrettet stadig vil have en konto hos Limitless Reality ApS

– hvis ikke, har vi forbeholdt os retten til at slette din konto.

Limitless Reality ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Opretter en konto

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Anmelder vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.vrlimitless.dk er

Limitless Reality ApS, Frederiksgade 33, 8000 Aarhus C, cvr nr. 38205544

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har modtaget hos os.

Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig div. bekræftelser, nyheder, tilbud, etc.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et

nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år

efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Fx. Trustpilot, Google Reviews og

Facebook, etc.

Vi har vores hjemmeside hos Bl.a. Unoeuro og DanaWeb som fungerer som vores databehandler.

Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Bl.a. DanaWeb, Unoeuro, og Airtables datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og

behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os.

Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også

sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@vrlimiltess.dk.

Hvis du ønsker at slette din konto, gøres dette også gennem e-mail: kontakt@vrlimitless.dk

Cookie- og privatlivspolitik hos Limitless Reality ApS

Introduktion

Når du besøger vores website (www.vrlimitless.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge

værdien af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug

af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger,

udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi

en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller

undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit

IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster

informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og

databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt,

forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at

registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til

tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.

Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i

lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine data vil muligvis blive delt med VRcommunity (www.vrcommunity.dk) der er en tjeneste ejet under Limitless Virtual Reality.

Heraf sendes der evt. nyhedsbreve og andre tilbud.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet

oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: kontakt@vrlimitless.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også

sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Limitless Reality ApS Frederiksgade 33

8000 Aarhus C

Email: kontakt@vrlimitless.dk