VR udlejning

Lad os komme ud til jer

Den perfekte underholdning til fredagsbaren, firmaarrangementet, fødselsdagen eller noget helt andet. Vi kommer til jer!

Delivery Truck - Icon

Vi kommer

Vi kommer ud til jer, så i kan afholde jeres event i dejlige vante omgivelser. Vi kører ud i næsten hele landet, dog med nogle få undtagelser.

Get offer
Gears - Setup - Icon

Sætter op

Når vi kommer frem, vil vi have en række udstyr med, som vi begynder at sætte op. I skal bare læne jer tilbage og slappe af, så får vi teknikken til at spille.

Get offer
Instruction - Icon

Instruerer

Vi sender altid 1 til 2 af vores dygtige instruktører med ud. De står 100% til rådighed og vil hjælpe med at styre teknikken, forklare om udstyret og spil mv.

Get offer
Hand - Icon

Tager retur

Når eventet er vel afsluttet, vil vores instruktører pakke alt udstyret sammen, pakke bilen og drage tilbage igen. Nemmere kan det ikke gøres.

Get offer

Hvad tager vi med af udstyr?

Vi kommer altid ud med 2 HTC VIVE Pro headsets og dertilhørende kraftige computere til at trække dem. Derforuden medbringer vi også TV-skærme, således at vi kan vise alle tilskuere, hvad dem der spiller, ser inde i brillerne.

Hand sign - Icon

Over tusind events på "samvittigheden"

Siden 2017 har Limitless VR leveret underholdning til det meste af Danmark. Og i skrivende stund kan vi nok godt prale af, at være blevet okay gode til det efterhånden. Med +1.000 events på "samvittigheden" lover vi jer et genialt event.

Motivation - Icon

Super motiverede, kompetente og søde instruktører

I vil altid blive grundigt instrueret af 1 til 2 af vores kompetente instruktører, hvis i booker os til jeres in-house event. De har alle en enorm viden indenfor VR og vil kunne besvare alle spørgsmål, hyggelige som seriøse.

People cheering - Icon

Underholdning for alle

Med et bredt spilsortiment håber vi på at tilbyde noget for alle. Om man er til smukke dykkeroplevelser, hektiske skydespil, er musikalsk anlagt eller noget helt fjerde, så er vi sikre på, at det nok skal blive en succes.

Grundig introduktion - Icon

Grundig introduktion

En af de største fokusområder vi har når vi kommer ud er, at vi skal sikre os, at alle der skal spille i VR maskinerne er helt 100% med på, hvordan man gør, hvilke knapper man bruger, hvad spillet går ud på, osv.

Praktisk info

Kapacitet

Pris

Hvad har vi brug for?

HVOR MANGE DELTAGERE
  • 1-10
  • 10-15
  • 15-20
  • 20-25
  • 25+